DE CAMPING
 

Camping Oud-Piershil is in 2004-2005 aangelegd. De vijftien royale sta-plaatsen, 100 m2 per plaats en met een eigen stroomaansluiting van 6 Amp., zijn gesitueerd rondom een grote karpervijver. Aan de rand van deze vijver zijn enkele ´strandjes´ gecreëerd. Buiten de cirkel van sta-plaatsen is een begroeide heuvel aangelegd. Op deze manier heeft u maximale privacy en toch een ruim en landelijk uitzicht. Wat dacht u van fazanten of patrijzen die ´s morgens langs uw caravan scharrelen?

 

De camping is aangelegd op het terrein van Hoeve Bouwlust. Een agrarisch bedrijf opgebouwd in de 19e eeuw. Bij het bedrijf hoort circa 30 hectare landbouwgrond. Voornamelijk worden hier uien, graszaad en suikerbieten op geteeld.

Voor de kinderen vindt u op de camping traptrekkers en skelters. In de omgeving vindt u verder voor uw kind in Piershil een kleine speeltuin met kinderboerderij. De grote speeltuin met pannenkoekenhuis in Mijnsheerenland. In Numansdorp het overdekte Play City en in Zuid-Beijerland het gezinsstrand met aangelegd peuterbad.

U ziet het, uw kind hoeft zich beslist niet te vervelen.